Fragment 32 | „Lucrarea lui Dumnezeu, firea lui Dumnezeu și Dumnezeu Însuși (II)”

Devotional zilnic | Fragment 32 | „Lucrarea lui Dumnezeu, firea lui Dumnezeu și Dumnezeu Însuși (II)”

Dumnezeu promite să îi dea un fiu lui Avraam

Geneza 17:15-17 De asemenea, Dumnezeu i-a zis lui Avraam: „În ce o priveşte pe Sarai, soţia ta, să nu o mai chemi Sarai, căci de acum numele ei va fi Sara. Eu o voi binecuvânta şi îţi voi da un fiu prin ea. O voi binecuvânta, astfel încât ea va deveni mama unor neamuri; chiar regi ai popoarelor vor ieşi din ea.” Atunci Avraam I s-a închinat până la pământ, a râs şi şi-a zis în sine: „I se poate naşte copil unui om de o sută de ani? Poate Sara, care este de nouăzeci de ani, să aibă un copil?”

Citește în continuare „Fragment 32 | „Lucrarea lui Dumnezeu, firea lui Dumnezeu și Dumnezeu Însuși (II)””

Muzică creștină 2020 „Ar trebui să accepți observația lui Dumnezeu în tot ce faci”

Muzică creștină 2020 „Ar trebui să accepți observația lui Dumnezeu în tot ce faci”

Azi, oamenii se tem prea mult
să-și arate acțiunile-n fața lui Dumnezeu.
Și-n timp ce-I poți păcăli trupul,
nu Îi poți păcăli Duhul.
Ce nu poate rezista observației lui Dumnezeu
nu e conform adevărului
și, deci, ar trebui aruncat.
Altfel, e un păcat față de El.
Indiferent dacă e când te rogi,
vorbești, împărtășești cu frații, surorile,
sau îți faci datoria, te ocupi de probleme,
trebuie să-ți așezi inima în fața lui Dumnezeu.
Când îți îndeplinești funcțiile,
El e cu tine.
De intenția ta e bună
și e pentru lucrarea Lui,
El va accepta tot ce faci.
Deci, îndeplinește-ți onest datoria.
Tot ce faci, fiecare-acțiune,
intenție, reacție,
viața ta spirituală zilnică,
a mânca și a bea cuvintele lui Dumnezeu,
toate trebuie aduse în fața Lui.
Modul în care trăiești viața bisericească,
serviciul tău în parteneriat,
trebuie aduse în fața Lui și observate de El.
Această practică te va maturiza în viață.

Citește în continuare „Muzică creștină 2020 „Ar trebui să accepți observația lui Dumnezeu în tot ce faci””

A asculta glasul lui Dumnezeu este singura cale de a-L întâmpina pe Domnul

A asculta glasul lui Dumnezeu este singura cale de a-L întâmpina pe Domnul

„Cel ce are urechi, să audă ce zice bisericilor Duhul!” (Apocalipsa 2:7). Domnul Isus a spus: „Oile Mele ascultă glasul Meu; Eu le cunosc, iar ele Mă urmează” (Ioan 10:27).

Citește în continuare „A asculta glasul lui Dumnezeu este singura cale de a-L întâmpina pe Domnul”

Cantari crestine „Numele lui Dumnezeu Atotputernic este mărturisit în toate națiunile pământului”

Cantari crestine „Numele lui Dumnezeu Atotputernic este mărturisit în toate națiunile pământului”

De când Dumnezeu Atotputernic,
Regele Împărăției, a fost mărturisit,
planul Său de gestionare
s-a răspândit în univers.
Apariția lui Dumnezeu a fost mărturisită
nu doar în China, ci pretutindeni.
Ei Îi strigă numele sfânt,
caută părtășie cu Dumnezeu în orice fel,
înțelegând voia Lui,
slujind împreună în biserică.
Duhul Sfânt lucrează în acest mod minunat.

Citește în continuare „Cantari crestine „Numele lui Dumnezeu Atotputernic este mărturisit în toate națiunile pământului””

Este extrem de important să înțelegeți firea lui Dumnezeu

Sunt multe lucruri pe care sper să le realizați. Totuși, acțiunile voastre și viețile voastre întregi nu pot să-Mi împlinească pe deplin cerințele, deci nu pot face altceva decât să trec direct la subiect și să vă explic voia Mea. Dat fiind că discernământul vostru este slab și la fel și capacitatea voastră de apreciere, sunteți aproape cu desăvârșire neștiutori cu privire la firea Mea, precum și cu privire la esența Mea, astfel că este imperios necesar să vă înștiințez despre acestea. Indiferent de cât ai înțeles până acum sau dacă ești sau nu doritor să încerci să înțelegi aceste lucruri, Eu tot trebuie să vi le explic în amănunt. Aceste lucruri nu vă sunt în întregime străine, însă nu păreți să înțelegeți sau să fiți familiarizați cu sensul conținut în ele. Mulți dintre voi posedă doar o înțelegere neclară, ba mai mult, una parțială și incompletă. Pentru a vă ajuta să profesați mai bine adevărul, adică să puneți mai bine cuvintele Mele în practică, consider că acestea sunt lucrurile pe care trebuie să ajungeți să le cunoașteți mai întâi. Altfel, credința voastră va rămâne vagă, ipocrită și plină de înfloriturile religiei. Dacă nu înțelegi firea lui Dumnezeu, îți va fi imposibil să faci lucrarea pe care trebuie să o faci pentru El. Dacă nu cunoști esența lui Dumnezeu, îți va fi imposibil să Îi arăți venerație și frică, ci îi vei arăta numai complezență nepăsătoare și subterfugii și, în plus, o blasfemie incorigibilă. Deși înțelegerea firii lui Dumnezeu este cu adevărat importantă, iar cunoașterea esenței lui Dumnezeu nu trebuie trecută cu vederea, nimeni nu a examinat vreodată până la capăt și nu a cercetat amănunțit aceste lucruri. Este limpede ca bună ziua că ați respins cu toții decretele administrative pe care le-am promulgat. Dacă nu înțelegeți firea lui Dumnezeu, Îi veți ofensa ușor firea. O astfel de ofensă echivalează cu mânierea lui Dumnezeu Însuși, iar rodul ultim al acțiunii tale va deveni o încălcare a decretelor administrative. Acum, trebuie să fii conștient de faptul că înțelegerea firii lui Dumnezeu vine odată ce I-ai cunoscut esența și că odată cu înțelegerea firii lui Dumnezeu vine înțelegerea decretelor administrative. Desigur, multe dintre decretele administrative au tangență cu firea lui Dumnezeu, însă firea Lui nu și-a găsit o expresie completă în acestea. Prin urmare, trebuie să faceți un pas mai departe pentru a vă dezvolta înțelegerea firii lui Dumnezeu.

Citește în continuare „Este extrem de important să înțelegeți firea lui Dumnezeu”

Ce tipuri de oameni pot intra în locul pregătit de către Domnul?

Ce tipuri de oameni pot intra în locul pregătit de către Domnul?

Domnul Isus a promis odată: „Mă duc să vă pregătesc un loc. Și dacă mă duc și vă pregătesc un loc, voi veni din nou și vă voi primi la Mine; ca acolo unde sunt, să fiți și voi acolo ”(Ioan 14: 2-3). De două mii de ani, toți cei care cred sincer în Domnul așteptau ca Domnul să vină să-i răpească în Împărăția Cerurilor.

Citește în continuare „Ce tipuri de oameni pot intra în locul pregătit de către Domnul?”

Fragment 31 | „Lucrarea lui Dumnezeu, firea lui Dumnezeu și Dumnezeu Însuși (II)”

Devotional zilnic | Fragment 31 | „Lucrarea lui Dumnezeu, firea lui Dumnezeu și Dumnezeu Însuși (II)”

Imediat după ce El a creat omenirea, Dumnezeu a început să colaboreze cu omul și să vorbească cu omul, iar firea Sa a început să fie exprimată față de om. Cu alte cuvinte, de când Dumnezeu S-a implicat prima dată pentru omenire, El a început să facă publice față de om, fără încetare, substanța Sa și ceea ce El are și este. Indiferent dacă oamenii mai demult sau oamenii de astăzi o pot vedea sau o pot înț‏elege, pe scurt, Dumnezeu vorbește omului și lucrează printre oameni, dezvăluindu-Și firea și exprimându-Și esența – ceea ce este un lucru sigur și imposibil de negat de orice persoană. Aceasta înseamnă, de asemenea, că firea lui Dumnezeu, esența lui Dumnezeu și ceea ce El are și este sunt constant scoase la iveală și dezvăluite în timp ce El lucrează și Se implică pentru om. El nu a ascuns sau tăinuit nimic față de om, ci, în schimb, Își face publică și Își afișează propria fire fără rezerve. Prin urmare, Dumnezeu speră că omul Îl poate cunoaște și că poate înțelege firea și esența Sa. El nu dorește ca omul să-I trateze firea și esența Sa ca pe taine eterne, nici nu vrea ca omenirea să Îl privească pe Dumnezeu ca pe un puzzle care nu poate fi niciodată rezolvat. Doar când omenirea Îl cunoaște pe Dumnezeu poate ști omul calea pe care să meargă și poate accepta îndrumarea lui Dumnezeu și doar o astfel de omenire poate trăi sub stăpânirea lui Dumnezeu și poate trăi în lumină și poate trăi în mijlocul binecuvântărilor lui Dumnezeu.

Citește în continuare „Fragment 31 | „Lucrarea lui Dumnezeu, firea lui Dumnezeu și Dumnezeu Însuși (II)””