Introducere despre aplicația Biserica lui Dumnezeu Atotputernic

Introducere despre aplicația Biserica lui Dumnezeu Atotputernic

Biserica lui Dumnezeu Atotputernic a lansat prima sa aplicație mobilă în efortul de a ajuta oamenii din toate categoriile sociale care tânjesc după arătarea lui Dumnezeu să studieze lucrarea lui Dumnezeu din zilele de pe urmă. Conține o varietate de cărți, articole, imnuri și videoclipuri gratuite. Îi invităm pe oamenii din toate categoriile sociale să descarce această aplicație pentru a cerceta adevărata cale.

Plină de conținuturi de înaltă calitate și cu o interfață ușor de citit, pagina Acasă oferă acces la adevărurile cheie care trebuie înțelese când cercetăm adevărata cale, întrebări frecvente și răspunsuri cu privire la credință și viață, plus o varietate de eseuri-mărturii și videoclipuri despre modul în care aleșii lui Dumnezeu experimentează lucrarea lui Dumnezeu în zilele de pe urmă. Toate acestea sunt pentru a vă ajuta să cercetați lucrarea lui Dumnezeu din zilele de pe urmă și să vă găsiți drumul. Puteți să descărcați rapid și ușor cărți ale cuvintelor lui Dumnezeu și o gamă largă de cărți pline de experiențe și mărturii, iar apoi să le citiți oricând, cu sau fără conexiune la internet și să vă bucurați de această hrană bogată pentru viață. De asemenea, funcția avantajoasă Note facilitează înregistrarea tuturor lucrurilor pe care le învățați și le dobândiți din aceste lecturi, precum și luminarea și iluminarea voastră. Cu o selecție din diferite albume muzicale, puteți să vă relaxați și să găsiți cu ușurință cântece pe gustul dumneavoastră, pe care le puteți asculta, descărca, salva și distribui oricând – împreună, putem să-L urmăm pe Miel și să cântăm noi cântece. Ascultați lecturi ale cuvintelor lui Dumnezeu, aflați despre planul de gestionare (planul mântuirii) de 6.000 de ani al lui Dumnezeu pentru a mântui omenirea și înțelegeți mai multe mistere despre adevăr. Toate filmele evanghelice, operele corale, videoclipurile muzicale cu imnuri, piesele de teatru și alte conținuturi bogate vă așteaptă, gata să vă îndrume să aflați despre arătarea și lucrarea lui Dumnezeu și să vă delectați cu dragostea și mântuirea lui Dumnezeu. Există planuri devoționale despre mai multe subiecte, cum ar fi Condiții pentru intrarea în Împărăția cerurilor, Calea sosirii Domnului și Calea vieții veșnice, astfel încât să nu vă mai lipsească un scop în devoționalele voastre spirituale. De asemenea, puteți configura notificări pentru a vă ajuta să vă începeți devoționalele în fiecare zi. Înregistrați-vă ca utilizator și conectați-vă cu un singur clic pentru a vă accesa rapid și ușor notele, marcajele și alte conținuturi de pe diferite dispozitive. Suntem disponibili pe chat 24 de ore pe zi pentru a vă oferi asistență online și pentru a vă răspunde la orice întrebare ați putea avea. Îi invităm toți cei care caută adevărul și pe toți cei care tânjesc după apariția lui Dumnezeu să ne contacteze în orice moment.

Cu bogatul său conținut, aplicația Biserica lui Dumnezeu Atotputernic vă va ajuta și îndruma să urmați pașii Mielului și să savurați provizia apelor vii.

din „Biserica lui Dumnezeu Atotputernic”

Lasă un comentariu