Video de mărturie creștină „upta pentru a fi o persoană onestă” Adevărata experiență a unui creștin

Video de mărturie creștină „upta pentru a fi o persoană onestă” Adevărata experiență a unui creștin

Citește în continuare „Video de mărturie creștină „upta pentru a fi o persoană onestă” Adevărata experiență a unui creștin”

Muzică creștină 2020 „Înțelepciunea lui Dumnezeu iese la iveală pe baza comploturilor Satanei”

Muzică creștină 2020 „Înțelepciunea lui Dumnezeu iese la iveală pe baza comploturilor Satanei”

Oricât de coruptă umanitatea-a devenit
sau oricum șarpele a ispitit-o,
Iahve înc-avea înțelepciunea Lui; prin urmare,
El a făcut o nouă lucrare de când lumea a creat.
Niciunul din pașii Săi n-a fost vreodată repetat.

Citește în continuare „Muzică creștină 2020 „Înțelepciunea lui Dumnezeu iese la iveală pe baza comploturilor Satanei””

Cuvintele lui Dumnezeu m-au călăuzit pentru a birui ispitele Satanei

de Ma Xin, China

Întrucât soțul meu nu era serios la muncă, bea mult și nu era preocupat absolut deloc de problemele familiale, eram adesea afundată în amărăciune și durere. Într-o perioadă în care nu mai aveam puterea de a lupta mai departe, o rudă mi-a împărtășit Evanghelia Împărăției lui Dumnezeu Atotputernic. Citind cuvântul lui Dumnezeu, am înțeles că Dumnezeu rostește adevărul și face lucrarea de judecată a zilelor de pe urmă pentru a salva omenirea din ghearele Satanei. El îi permite omului să înțeleagă, să Îl asculte și să se întoarcă spre El pentru a primi ocrotirea și grija Lui. Drept urmare, am acceptat cu bucurie lucrarea lui Dumnezeu Atotputernic din zilele de pe urmă și, de-ndată, am început să trăiesc o viață bisericească. Cu toate acestea, tocmai când mă simțeam norocoasă și fericită pentru că găsisem ceva pe care mă puteam baza în viață, ispitele Satanei s-au năpustit asupra mea precum o fiară sălbatică care își vânează prada, astfel iscându-se un război spiritual…

Citește în continuare „Cuvintele lui Dumnezeu m-au călăuzit pentru a birui ispitele Satanei”

Fuga din „bârlogul tigrului”

de Xiaoyou, China

Mă numesc Xiaoyou și am 26 de ani. În trecut, eram de confesiune catolică. Când eram mică, mergeam cu mama la biserică pentru a participa la Liturghie, pentru a citi Biblia, a mă spovedi și a primi Împărtășania. Mama era foarte zeloasă în credința ei. Dona adesea bisericii mâncare și diferite alte lucruri de la noi din casă, și, de asemenea, dona bani. Mai marii bisericii și maicile o plăceau în mod deosebit pe mama. Când o vedeau, o întâmpinau cu zâmbete și se arătau foarte interesați de ea și, de asemenea, îi telefonau frecvent mamei pentru a-i cere să participe la tot felul de activități bisericești și să ajute la diverse sarcini. De asemenea, și eu participam activ la cursurile pe care le predau maicile, iar împreună cu prietenii mei din cadrul bisericii citeam Biblia. La acea vreme, puteam simți bucuria și liniștea care decurgeau din a-L avea pe Domnul lângă mine și mă simțeam fericită în fiecare zi. Cu toate acestea, pe măsură ce timpul trecea, credința prietenilor mei din cadrul bisericii devenea din ce în ce mai slabă. Spiritul meu a devenit, de asemenea, slab și nu puteam să respect învățăturile Domnului. Săvârșeam des păcate și apoi le mărturiseam și, după ce m-am căsătorit, din cauza serviciului, m-am mutat împreună cu soțul meu în altă parte a țării.

Citește în continuare „Fuga din „bârlogul tigrului””

Îmi dau seama de minciunile guvernului PCC și dragostea lui Dumnezeu mă atrage înapoi spre El

de Kemu, Coreea de Sud

„Îți mai spun o dată – nu-mi mai vorbi de lucrurile alea despre Dumnezeu, și-ți interzic să mai ai vreo legătură cu acei credincioși în Dumnezeu. Dacă văd că i-ai contactat din nou, am să-ți sfărâm telefonul!”

„De ce? De ce stai în calea credinței mele?”, a întrebat soția mea, plină de confuzie.

„De ce? Pentru binele tău și pentru binele familiei noastre. Nu știi că guvernul PCC ia măsuri drastice împotriva Bisericii lui Dumnezeu Atotputernic și că o suprimă? Nu știi de cazul Zhaoyuan, din 28 mai 2014? Se spune online că Zhang Lidong, principalul inculpat în cauză, era membru al Bisericii lui Dumnezeu Atotputernic. Dacă te întâlnești cu acei oameni, nu vei face decât să te pui în pericol extrem!”

Citește în continuare „Îmi dau seama de minciunile guvernului PCC și dragostea lui Dumnezeu mă atrage înapoi spre El”