Tânjești ca Domnul să Se întoarcă și să ne salveze de suferință?

Tânjești ca Domnul să Se întoarcă și să ne salveze de suferință?

Când vă confruntați cu stilul de viață stresant și cu boala și chiar nu vă puteți permite hrana de care aveți nevoie, sunteți mai nerăbdători ca Domnul să vă salveze de suferință. Acum, speranța ta se va realiza. Domnul Isus S-a întors! Poate te simți surprins să auzi această veste, gândindu-te: „Domnul S-a întors? Unde apare El? Îl putem vedea? ” Nu vă faceți griji. Cuvintele lui Dumnezeu Atotputernic îți poate rezolva confuzia.

Citește în continuare „Tânjești ca Domnul să Se întoarcă și să ne salveze de suferință?”

Cantari crestine 2020 „Întregul univers e complet nou”

Cantari crestine 2020 „Întregul univers e complet nou”

Dumnezeu rostește cuvinte-n Împărăția Sa.
Iar El pășește pretutindeni pe pământ.
El a triumfat asupra-ntregului pământ,
asupra teritoriului impur și întinat.
Nu doar cerul, ci și pământul se transformă.
Curând pământul va fi reînnoit.
Întregul univers e nou în slava lui Dumnezeu.
Ce priveliște uimitoare pentru toți!
Omul trăiește, se pare,
într-un cer cum și-l imaginează,
eliberat din strânsoarea Satanei
și-ale dușmanilor atacuri.

Citește în continuare „Cantari crestine 2020 „Întregul univers e complet nou””

Persecuția și suferința m-au făcut să-L iubesc pe Dumnezeu și mai mult

de Liu Zhen, provincia Shandong

Mă numesc Liu Zhen. Am 78 de ani și sunt doar o creștină obișnuită din Biserica lui Dumnezeu Atotputernic. Îi sunt recunoscătoare lui Dumnezeu Atotputernic că m-a ales pe mine, o femeie în vârstă de la țară, care nu se distinge prin nimic deosebit în ochii lumii. După ce am acceptat lucrarea lui Dumnezeu Atotputernic din zilele de pe urmă, m-am rugat lui Dumnezeu în fiecare zi, am ascultat recitări ale cuvântului lui Dumnezeu, m-am dus la adunări, am avut părtășie cu frații și surorile mele și, încet-încet, am început să pătrund unele adevăruri și să am o înțelegere limpede asupra anumitor lucruri. M-am simțit plină de bucurie și am trăit o fericire cum nu-mi mai fusese dat niciodată până atunci. Deoarece sunt bătrână și îmi este greu să merg pe jos, nu am putut să plec de acasă ca să particip la adunările de la biserică, așa că din grijă pentru mine, frații și surorile mele au ținut adunările la mine acasă. Nu au lipsit de la nicio adunare din cauza frigului iernii ori a căldurii verii, iar vântul, ploaia și zăpada nu i-au oprit niciodată să vină să mă viziteze și să aibă grijă de mine, așa bătrână cum sunt. Mai ales când citeam din cuvântul lui Dumnezeu, dacă era ceva ce nu înțelegeam, ei erau mereu răbdători și aveau părtășie cu mine despre acel lucru, și niciodată nu mă ignorau ori nu se uitau la mine de sus. Am fost adânc mișcată de acest lucru, fiindcă dacă nu ar fi fost iubirea lui Dumnezeu, cine mi-ar fi arătat atâta răbdare și afecțiune? În interacțiunile cu frații și surorile mele, am văzut că aceștia erau foarte diferiți de laici. Trăiau cu toleranță și iubire și puteau să-și deschidă inimile și să se trateze unii pe alții cu sinceritate, fără bariere sau distanță între ei. Erau la fel de apropiați ca o familie și acest lucru m-a făcut să mă simt și mai sigură cu privire la lucrarea lui Dumnezeu Atotputernic. Pe măsură ce am început să înțeleg mai multe adevăruri, mi-am dat seama că ar trebui să-mi fac datoria de ființă creată, prin urmare am spus bisericii că doream să preiau îndatoriri. Întrucât vârsta mă împiedica să îndeplinesc cea mai mare parte a îndatoririlor, biserica mi-a desemnat totuși datoria de gazdă la mine acasă. Am acceptat, recunoscătoare față de Dumnezeu că mi-a încredințat o sarcină pe măsura puterilor mele. Și astfel m-am înțeles foarte bine cu frații și surorile mele și m-am simțit foarte ușurată atât trupește, cât și sufletește. De asemenea, m-am mai înzdrăvenit de unele boli de care sufeream, prin urmare am fost chiar și mai recunoscătoare lui Dumnezeu Atotputernic pentru bunătatea și mila Sa.

Citește în continuare „Persecuția și suferința m-au făcut să-L iubesc pe Dumnezeu și mai mult”

Fragment 98 | „Cuvintele lui Dumnezeu către întregul univers: Capitolul 26”

Devotional zilnic | Fragment 98 | „Cuvintele lui Dumnezeu către întregul univers: Capitolul 26”

În împărăție, nenumăratele lucruri ale creației încep să se revigoreze și să-și recapete forța vieții. Datorită schimbărilor în starea pământului, granițele dintre un ținut și altul încep să se schimbe. Înainte, am proorocit: Când pământul se va separa de pământ și ținutul se va uni cu ținut, atunci va fi momentul în care voi face fărâme națiunile. În acel moment, voi reînnoi toată creația și voi repartiza întregul univers, punând astfel universul în ordine, transformând starea lui veche într-una nouă. Acesta este planul Meu. Acestea sunt lucrările Mele. Când națiunile și popoarele lumii se vor întoarce înaintea tronului Meu, apoi voi lua toată abundența cerului și o voi da omenirii, pentru ca, mulțumită Mie, să se umple de o nemaipomenită mărinimie. Dar atâta timp cât lumea veche continuă să existe, voi arunca furia Mea asupra națiunilor sale, promulgând în mod deschis decretele Mele administrative în tot universul, și dând mustrări asupra oricui le încalcă.

Citește în continuare „Fragment 98 | „Cuvintele lui Dumnezeu către întregul univers: Capitolul 26””

Fii strict cu tine însuți pentru a-i disciplina pe alții

de Xiaoyan, orașul Xinyang, provincia Henan

Am lucrat împreună îndeaproape cu o soră mai în vârstă în departamentul administrativ. După o perioadă de lucru împreună cu ea, am descoperit că este neglijentă în munca ei și că nu acceptă adevărul. Ca atare, mi-am format o opinie despre ea. Încetul cu încetul, relația normală dintre noi s-a destrămat, nu ne mai înțelegeam deloc și nici nu mai puteam lucra împreună. Simțeam că era în cea mai mare parte vina ei că relația noastră ajunsese în acest impas, așa că am încercat că găsesc diverse moduri de a comunica cu ea, ca să reușească să se cunoască pe sine. Însă toate eforturile mele de a comunica cu ea au fost în zadar, ba chiar au înrăutățit și mai mult situația. În cele din urmă, drumurile noastre s-au despărțit, iar problemele noastre au rămas nerezolvate. Asta m-a făcut să fiu și mai convinsă că nu era o persoană care să accepte adevărul. După aceea, biserica a aranjat să locuiesc cu o altă familie gazdă. Nu mult după aceea, am descoperit că erau multe probleme, de asemenea, cu fratele și sora din această familie și, din nou, am „trudit” să comunic cu ei, însă toate încercările mele au fost în zadar, iar ei au început să manifeste prejudecăți cu privire la mine. În fața acestor împrejurări, am fost foarte confuză și tulburată: de ce oamenii pe care îi întâlnesc nu acceptă adevărul? Până într-o zi când am înțeles care este sursa problemei, când m-am lovit de un zid la muncă.

Citește în continuare „Fii strict cu tine însuți pentru a-i disciplina pe alții”

Muzică creștină 2020 „Dumnezeu aduce în lume sfârșitul omenirii”

Muzică creștină 2020 „Dumnezeu aduce în lume sfârșitul omenirii”

Judecata lui Dumnezeu din zilele de pe urmă
nu e pentru unii oameni,
ci ca să-Și arate firea.
Dar, din motive precum lipsa de timp, muncă acerbă,
firea Lui nu i-a permis omului să-L cunoască.

Dumnezeu intră-n planul nou, în lucrarea Lui finală.
Toți cei ce-L văd se vor lovi în piept
și vor plânge fiindcă El există.

Citește în continuare „Muzică creștină 2020 „Dumnezeu aduce în lume sfârșitul omenirii””

Experiență creștină: prudența mea aproape m-a costat mântuirea lui Dumnezeu din zilele de pe urmă

de Li Chunmei, Coreea de Sud

Nota redactorului: Domnul Isus a profețit că va veni din nou în zilele de pe urmă și sunt sigur că toți frații și surorile care tânjesc după întoarcerea Domnului speră să poată fi capabili să-I întâmpine venirea și să obțină mântuirea lui Dumnezeu din zilele de pe urmă. Sora Li Chunmei nu face excepție, dar, când aude vestea întoarcerii Domnului, aproape că ratează mântuirea lui Dumnezeu de la finalul veacurilor din cauza prudenței sale. Dar, din fericire, în cele din urmă își lasă garda jos și întâmpină întoarcerea Domnului. Care a fost experiența ei? Citiți mai departe pentru a afla.

Citește în continuare „Experiență creștină: prudența mea aproape m-a costat mântuirea lui Dumnezeu din zilele de pe urmă”

Muzică creștină 2020 „Cum să fii liniștit înaintea lui Dumnezeu”

Muzică creștină 2020 „Cum să fii liniștit înaintea lui Dumnezeu”

Luați-vă timp, departe de tot,
pentru devoțiunile spirituale,
în care aduceți pacea în inimă
și vă liniștiți înaintea lui Dumnezeu.
Notați ce înțelegeți din cuvintele Lui,
despre felul în care v-a mișcat,
fie că e profund sau superficial,
și liniștiți-vă înaintea Lui.

Citește în continuare „Muzică creștină 2020 „Cum să fii liniștit înaintea lui Dumnezeu””