Zilele lui Noe au reapărut în zilele de pe urmă: Cum putem să căutăm arătarea lui Dumnezeu pentru a întâmpina pe Domnul?

Zilele lui Noe au reapărut în zilele de pe urmă: Cum putem să căutăm arătarea lui Dumnezeu pentru a întâmpina pe Domnul?

Cu 2000 de ani în urmă, Domnul Isus a profețit: „Aşa cum s-a întâmplat în zilele lui Noe, tot aşa va fi şi în zilele Fiului Omului. 27 Oamenii mâncau, beau, se însurau şi se măritau, până în ziua când Noe a intrat în arcă şi a venit potopul şi i-a distrus pe toţi […] Tot aşa va fi şi atunci când se va arăta Fiul Omului.” (Luca 17:26,27,30) (NTLR®). Știm cu toții că uciderea, incendierea, jefuirea, furtul și promiscuitatea au devenit a doua natură pentru oameni din vremurile lui Noe. Ei L-au părăsit pe Dumnezeu și nu au ascultat cuvintele lui Dumnezeu, fără niciun gând de pocăință. Asprimea și răutatea lor au jignit firea lui Dumnezeu și astfel au fost în cele din urmă distruși de Dumnezeu cu un potop. Apoi ne uităm la oamenii din ziua de azi: ei pledează și pentru rău; ei mănâncă, beau și se bucură, răsfățându-se în plăcerile trupului; majoritatea oamenilor luptă unul cu ceilalți pentru faimă, câștig și statut, luptându-se unul cu celălalt, jefuindu-se unul pe celălalt și înșelându-se, prietenii și rudele nu fac excepție.Oamenii iubesc nedreptatea și trăiesc în păcat; nimeni nu ia inițiativa de a căuta adevărul sau de a căuta calea adevărată și chiar Îl neagă și I Se împotrivesc lui Dumnezeu. Toată omenirea trăiește sub domeniul lui Satana și chiar și cei care cred în Domnul urmează tendințele lumii. Ei râvnesc plăcerile păcatului, trăind întotdeauna într-un ciclu de păcătuire și mărturisire și nu pun în practică învățăturile Domnului, deși le cunosc bine. Gradul de corupție al omenirii din zilele de pe urmă este cu adevărat mult mai mare decât cel din vremurile lui Noe …. Se poate vedea că aceste fenomene sunt tocmai împlinirea profețiilor întoarcerii Domnului și că Domnul S-a întors.

Citește în continuare „Zilele lui Noe au reapărut în zilele de pe urmă: Cum putem să căutăm arătarea lui Dumnezeu pentru a întâmpina pe Domnul?”