Cântec de închinare creștin „Întregul pământ se va bucura și Îl va lăuda pe Dumnezeu”

Cantari de lauda si inchinare „Întregul pământ se va bucura și Îl va lăuda pe Dumnezeu”

O~, o~, o~, o~
Singurul Dumnezeu adevărat
care administrează toate lucrurile din univers
– Hristos Cel Atotputernic!
Acesta e martorul Duhului Sfânt. Citește în continuare „Cântec de închinare creștin „Întregul pământ se va bucura și Îl va lăuda pe Dumnezeu””

Întrebarea 3: Spui că Domnul Isus S-a întors, deci, noi de ce nu L-am văzut? A vedea înseamnă a crede și nu te poți bizui pe zvonuri. Dacă nu L-am văzut, asta trebuie să însemne că încă nu S-a întors; voi crede când Îl voi vedea. Spui că Domnul Isus S-a întors, deci unde este El acum? Ce lucrare face? Ce cuvinte a rostit Domnul? Voi crede după ce vei putea să lămurești aceste lucruri prin mărturie.

Răspuns:

Apariția și lucrarea lui Dumnezeu în zilele de pe urmă sunt exact cum a profețit Domnul Isus. Sunt două părți – sosirea Lui secretă și sosirea Lui publică. Sosirea secretă se referă la Dumnezeu întrupat printre oameni ca Fiul Omului pentru a-Și rosti cuvintele și a-Și face lucrarea zilelor de pe urmă. Aceasta e sosirea Lui secretă. Sosirea publică înseamnă că Domnul vine fățiș pe nori, adică Domnul sosește cu zeci de mii de sfinți, vizibili tuturor națiunilor și popoarelor. Citește în continuare „Întrebarea 3: Spui că Domnul Isus S-a întors, deci, noi de ce nu L-am văzut? A vedea înseamnă a crede și nu te poți bizui pe zvonuri. Dacă nu L-am văzut, asta trebuie să însemne că încă nu S-a întors; voi crede când Îl voi vedea. Spui că Domnul Isus S-a întors, deci unde este El acum? Ce lucrare face? Ce cuvinte a rostit Domnul? Voi crede după ce vei putea să lămurești aceste lucruri prin mărturie.”