Muzică creștină 2020 „Cum să intri în starea de rugăciune adevărată”

Cantari crestine 2020 „Cum să intri în starea de rugăciune adevărată”

Când te rogi lui Dumnezeu, fii sincer și în pace.
Fii în comuniune cu El, când I te rogi.
Nu-L înșela rostind cuvinte plăcute.
Aşa, inima-ți va fi tăcută înaintea Sa. Citește în continuare „Muzică creștină 2020 „Cum să intri în starea de rugăciune adevărată””

Firea dreaptă a Creatorului este reală și vie

Mila și toleranța lui Dumnezeu nu sunt rare – adevărata căință a omului este rară

Indiferent de cât de furios fusese Dumnezeu pe niniviteni, de îndată ce au declarat post și au purtat pânză de sac și cenușă, inima Lui S-a înmuiat treptat și El a început să Se răzgândească. Când le-a proclamat că le va distruge orașul – momentul anterior mărturisirii și căinței pentru păcatele lor – Dumnezeu încă era furios pe ei. Citește în continuare „Firea dreaptă a Creatorului este reală și vie”

Cuvinte zilnice ale lui Dumnezeu „Dumnezeu Însuși, Unicul (II)” (Fragment 2)

Cuvinte zilnice ale lui Dumnezeu „Dumnezeu Însuși, Unicul (II)” (Fragment 2)

Fulgerul de la Răsărit, Biserica lui Dumnezeu Atotputernic a fost creată datorită arătării și lucrării lui Dumnezeu Atotputernic, q-a doua venire a Domnului Isus, Hristosul zilelor de pe urmă. Aceasta este alcătuită din toți cei care acceptă lucrarea lui Dumnezeu Atotputernic în zilele de pe urmă și care sunt cuceriți și mântuiți de cuvintele Lui. Citește în continuare „Cuvinte zilnice ale lui Dumnezeu „Dumnezeu Însuși, Unicul (II)” (Fragment 2)”

Dacă este adevărată credința ta în Dumnezeu, vei primi grija Lui deseori

Schimbarea intențiilor Sale față de oamenii din Ninive nu a presupus ezitare sau ambiguitate. Mai degrabă, a fost o transformare de la mânie pură, la toleranță pură. Asta este o adevărată revelare a esenței Lui. Citește în continuare „Dacă este adevărată credința ta în Dumnezeu, vei primi grija Lui deseori”

Cântec de închinare creștin 2020 „Însemnătatea arătării lui Dumnezeu”

Cele mai frumoase cantari crestine 2020 „Însemnătatea arătării lui Dumnezeu”

Arătarea lui Dumnezeu
înseamnă venirea Lui în persoană pe pământ să-Și facă lucrarea.
Cu propria identitate și fire
și după propriile-I metode,
El coboară printre oameni
să înceapă o epocă și să-ncheie una. Citește în continuare „Cântec de închinare creștin 2020 „Însemnătatea arătării lui Dumnezeu””

Cantari crestine 2020 „Ascultă cu atenție cuvintele lui Dumnezeu”

Cantari crestine 2020 „Ascultă cu atenție cuvintele lui Dumnezeu”

Fii atent la cuvintele lui Dumnezeu, ascultă-n tăcere vocea Lui
și El ți se va arăta.
Fii tăcut în El; e Dumnezeul tău, Mântuitorul tău.
Inima să-ți fie tăcută tot timpul, trăiește în El;
El îți e piatră, ți-e susținător,
sprijinul ce-l cauți. Citește în continuare „Cantari crestine 2020 „Ascultă cu atenție cuvintele lui Dumnezeu””

Capitolul 9

Din moment ce ești unul dintre oamenii din familia Mea și din moment ce ești credincios în împărăția Mea, tot ceea ce faci trebuie să îndeplinească standardele pe care le cer Eu. Cer nu ca tu să fii nimic mai mult decât un nor în mișcare, ci ca tu să fii zăpadă sclipitoare și să fii posedat de esența sa și, chiar mai mult, de valoarea sa. Citește în continuare „Capitolul 9”

Cuvinte zilnice ale lui Dumnezeu „Dumnezeu Însuși, Unicul (III)” (Fragment 10)

Cuvinte zilnice ale lui Dumnezeu „Dumnezeu Însuși, Unicul (III)” (Fragment 10)

Fulgerul de la Răsărit, Biserica lui Dumnezeu Atotputernic a fost creată datorită arătării și lucrării lui Dumnezeu Atotputernic, q-a doua venire a Domnului Isus, Hristosul zilelor de pe urmă. Aceasta este alcătuită din toți cei care acceptă lucrarea lui Dumnezeu Atotputernic în zilele de pe urmă și care sunt cuceriți și mântuiți de cuvintele Lui. Biserica a fost întemeiată personal, în întregime de Dumnezeu Atotputernic și este condusă de El, ca Păstor. Cu siguranță aceasta nu a fost creată de o persoană. Hristos este adevărul, calea și viața. Oile lui Dumnezeu aud glasul Lui . Atâta timp cât citiți cuvintele lui Dumnezeu Atotputernic, veți vedea că Dumnezeu S-a arătat. Citește în continuare „Cuvinte zilnice ale lui Dumnezeu „Dumnezeu Însuși, Unicul (III)” (Fragment 10)”

Capitolul 8

Când revelațiile Mele vor ajunge la apogeu și când judecata Mea se va apropia de final, va fi momentul când toți oamenii Mei vor fi dezvăluiți și desăvârșiți. Pașii Mei calcă de la un capăt la celălalt al universului-lume într-o căutare perpetuă a celor care Îmi sunt pe plac și potriviți pentru folosul Meu. Cine se poate ridica și coopera cu Mine? Citește în continuare „Capitolul 8”