Cantari crestine 2020 „Cei ce nu acceptă adevărul nu sunt vrednici să fie mântuiți”

Cantari crestine 2020 „Cei ce nu acceptă adevărul nu sunt vrednici să fie mântuiți”

Când auzi adevărul și cuvântul vieții,
ai crede că doar un cuvânt se-aliniază,
dintre miile de cuvinte,
cu gândurile tale și cu Biblia, cu Biblia,
caută-n al zece miilea cuvânt. Citește în continuare „Cantari crestine 2020 „Cei ce nu acceptă adevărul nu sunt vrednici să fie mântuiți””

Capitolul 120

Sion! Slavă! Sion! Cântă! M-am întors triumfător, M-am întors victorios! Toate popoarele! Grăbiți-vă să vă aliniați! Toate lucrurile! Vă veți opri complet, căci persoana Mea stă în fața întregului univers și apare la Răsăritul lumii! Cine îndrăznește să nu îngenuncheze în închinare? Cine îndrăznește să nu vorbească despre Dumnezeul adevărat? Citește în continuare „Capitolul 120”

Muzica Crestina 2020 „Ce este credința adevărată?”

Cantari crestine 2020 „Ce este credința adevărată?”

La ce se referă credința?
E convingerea sinceră și inima curat-a omului
când nu poate atinge sau vedea,
când lucrarea lui Dumnezeu nu corespunde noțiunilor oamenilor,
când nu poate fi atinsă.
Despre această credință vorbește Dumnezeu. Citește în continuare „Muzica Crestina 2020 „Ce este credința adevărată?””

De ce i-a blestemat Domnul Isus pe farisei? Care era esența fariseilor?

Versete din Biblie pentru referințe:

Dar voi de ce încălcaţi porunca lui Dumnezeu de dragul tradiţiei voastre? Căci Dumnezeu a zis: «Cinsteşte-i pe tatăl tău şi pe mama ta!» şi «Cel ce îşi blestemă tatăl sau mama trebuie să fie pedepsit cu moartea». Însă voi ziceţi: «Dacă cineva îi spune tatălui său sau mamei sale: «Orice ai putea primi de la mine este deja închinat ca dar lui Dumnezeu!», acela nu mai este dator să-şi cinstească tatăl (sau mama)». Şi anulaţi astfel Cuvântul lui Dumnezeu de dragul tradiţiei voastre. Ipocriţilor! Bine a profeţit Isaia despre voi când a zis: «Poporul acesta Mă cinsteşte cu buzele, dar inima lui este departe de Mine! Degeaba însă Mi se închină ei, dând ca învăţături nişte porunci de-ale oamenilor!»” (Matei 15:3-9). Citește în continuare „De ce i-a blestemat Domnul Isus pe farisei? Care era esența fariseilor?”

Cuvinte zilnice ale lui Dumnezeu „Dumnezeu Însuși, Unicul (X)” (Fragment 2)

Cuvinte zilnice ale lui Dumnezeu „Dumnezeu Însuși, Unicul (X)” (Fragment 2)

Fulgerul de la Răsărit, Biserica lui Dumnezeu Atotputernic a fost creată datorită arătării și lucrării lui Dumnezeu Atotputernic, q-a doua venire a Domnului Isus, Hristosul zilelor de pe urmă. Aceasta este alcătuită din toți cei care acceptă lucrarea lui Dumnezeu Atotputernic în zilele de pe urmă și care sunt cuceriți și mântuiți de cuvintele Lui. Biserica a fost întemeiată personal, în întregime de Dumnezeu Atotputernic și este condusă de El, ca Păstor. Cu siguranță aceasta nu a fost creată de o persoană. Hristos este adevărul, calea și viața. Oile lui Dumnezeu aud glasul Lui . Atâta timp cât citiți cuvintele lui Dumnezeu Atotputernic, veți vedea că Dumnezeu S-a arătat. Citește în continuare „Cuvinte zilnice ale lui Dumnezeu „Dumnezeu Însuși, Unicul (X)” (Fragment 2)”

Dans Creștin „Drumul anevoios al Evangheliei” Povestea adevărată a creștinilor care predică Evanghelia

Dans Creștin „Drumul anevoios al Evangheliei” Povestea adevărată a creștinilor care predică Evanghelia

Fulgerul de la Răsărit, Biserica lui Dumnezeu Atotputernic a fost creată datorită arătării și lucrării lui Dumnezeu Atotputernic, q-a doua venire a Domnului Isus, Hristosul zilelor de pe urmă. Aceasta este alcătuită din toți cei care acceptă lucrarea lui Dumnezeu Atotputernic în zilele de pe urmă și care sunt cuceriți și mântuiți de cuvintele Lui. Biserica a fost întemeiată personal, în întregime de Dumnezeu Atotputernic și este condusă de El, ca Păstor. Cu siguranță aceasta nu a fost creată de o persoană. Hristos este adevărul, calea și viața. Oile lui Dumnezeu aud glasul Lui . Atâta timp cât citiți cuvintele lui Dumnezeu Atotputernic, veți vedea că Dumnezeu S-a arătat. Citește în continuare „Dans Creștin „Drumul anevoios al Evangheliei” Povestea adevărată a creștinilor care predică Evanghelia”

Cantare crestina 2020 „Roadele liniștirii inimii tale în fața lui Dumnezeu”

Cantare crestina 2020 „Roadele liniștirii inimii tale în fața lui Dumnezeu”

Ca să vii în faţa lui Dumnezeu, să-I faci cuvintele viaţa ta,
întâi fii tăcut ‘naintea Lui.
Numai când eşti tăcut,
El te va lumina, ca să înţelegi. Citește în continuare „Cantare crestina 2020 „Roadele liniștirii inimii tale în fața lui Dumnezeu””

Sodoma este nimicită pentru că a jignit mânia lui Dumnezeu

Când oamenii din Sodoma au văzut acești doi slujitori, ei nu i-au întrebat motivul pentru care au venit, nici dacă veniseră pentru a răspândi voia lui Dumnezeu. Din contră, ei formaseră o gloată și, fără a aștepta vreo explicație, au venit să pună mâna pe acești doi servitori ca niște câini sălbatici sau lupi răi. Citește în continuare „Sodoma este nimicită pentru că a jignit mânia lui Dumnezeu”