Cantari crestine 2020 „Din moment ce Dumnezeu mântuiește omul, îl va mântui deplin”

Cantari crestine 2020 „Din moment ce Dumnezeu mântuiește omul, îl va mântui deplin”

Dumnezeu a creat omul și El îl va conduce;
din moment ce mântuiește omul,
îl va mântui și câștiga deplin;
din moment ce îndrumă omul,
îl va duce la destinația adecvată. Citește în continuare „Cantari crestine 2020 „Din moment ce Dumnezeu mântuiește omul, îl va mântui deplin””

Adevărul despre răpire

Li Huan

Precum mulți alți frați și surori creștini, aștept cu nerăbdare a doua venire a Domnului Isus. Noi respectăm următorul fragment din Biblie: „Apoi noi, cei vii, care vom fi rămas, vom fi răpiţi împreună cu ei în nori, ca să-L întâlnim pe Domnul în văzduh; şi astfel vom fi întotdeauna cu Domnul” (1 Tesaloniceni 4:17). Citește în continuare „Adevărul despre răpire”

Cantare crestina 2020 „Voia lui Dumnezeu pentru omenire nu se va schimba niciodată”

Cantare crestina 2020 „Voia lui Dumnezeu pentru omenire nu se va schimba niciodată”

Dumnezeu e în lume de mulți ani,
dar cine-L cunoaște?
Nu e de mirare că Dumnezeu mustră oamenii.
Se pare că îi folosește ca obiecte
ale autorității Sale. Oo…
Par a fi gloanțe-n arma Lui
și odată ce a tras, toți vor scăpa pe rând. Citește în continuare „Cantare crestina 2020 „Voia lui Dumnezeu pentru omenire nu se va schimba niciodată””

Capitolul 114

Am creat univers-lume; am făcut munţi, râuri şi toate lucrurile; am modelat marginile universului; am condus pe fiii Mei şi pe poporul Meu; am poruncit tuturor lucrurilor şi materiei. Acum, îi voi conduce pe fiii Mei întâi născuți înapoi la Muntele Meu Sion, să se întoarcă unde Eu locuiesc, acela fiind ultimul pas în lucrarea Mea. Citește în continuare „Capitolul 114”

Cuvinte zilnice ale lui Dumnezeu „Lucrarea lui Dumnezeu, firea lui Dumnezeu și Dumnezeu Însuși (II) ” (Fragment 11)

Cuvinte zilnice ale lui Dumnezeu „Lucrarea lui Dumnezeu, firea lui Dumnezeu și Dumnezeu Însuși (II) ” (Fragment 11)

Fulgerul de la Răsărit, Biserica lui Dumnezeu Atotputernic a fost creată datorită arătării și lucrării lui Dumnezeu Atotputernic, q-a doua venire a Domnului Isus, Hristosul zilelor de pe urmă. Aceasta este alcătuită din toți cei care acceptă lucrarea lui Dumnezeu Atotputernic în zilele de pe urmă și care sunt cuceriți și mântuiți de cuvintele Lui. Biserica a fost întemeiată personal, în întregime de Dumnezeu Atotputernic și este condusă de El, ca Păstor. Cu siguranță aceasta nu a fost creată de o persoană. Hristos este adevărul, calea și viața. Oile lui Dumnezeu aud glasul Lui . Atâta timp cât citiți cuvintele lui Dumnezeu Atotputernic, veți vedea că Dumnezeu S-a arătat. Citește în continuare „Cuvinte zilnice ale lui Dumnezeu „Lucrarea lui Dumnezeu, firea lui Dumnezeu și Dumnezeu Însuși (II) ” (Fragment 11)”

Incredibila combatere de către creștini a zvonurilor și defăimărilor PCC despre Biserica lui Dumnezeu Atotputernic

Du Guirong (Directorul clasei de spălare pe creier a Biroului 610): Mai e o chestiune pe care n-am putut-o înţelege niciodată. Cel în care credeţi e Dumnezeu Atotputernic şi citiţi cuvântul lui Dumnezeu Atotputernic, vă rugaţi în numele lui Dumnezeu Atotputernic, dar, din câte ştim noi, Biserica lui Dumnezeu Atotputernic, a voastră, a fost întemeiată de un om de care ascultaţi în toate privinţele. Conform mărturiilor voastre, acest om este un preot, o persoană folosită de Dumnezeu, care se ocupă de chestiunile administrative. Mă nedumereşte acest lucru. Cine a întemeiat Biserica lui Dumnezeu Atotputernic? Cum a luat ea naştere? Ei bine, puteţi explica asta? Citește în continuare „Incredibila combatere de către creștini a zvonurilor și defăimărilor PCC despre Biserica lui Dumnezeu Atotputernic”

Coruri crestine „Imnul Împărăției: Împărăţia se pogoară în lume” Repere IV: Toate popoarele sunt deșteptate de Dumnezeu

Coruri crestine „Imnul Împărăției: Împărăţia se pogoară în lume” Repere IV: Toate popoarele sunt deșteptate de Dumnezeu

Imnul însuflețitor al Împărăției a răsunat, vestind întregului univers venirea lui Dumnezeu printre oameni! Împărăția lui Dumnezeu a venit! Toți oamenii se înveselesc, toate lucrurile se bucură! Pretutindeni în ceruri, totul debordează de voioșie! Ce scene captivante de sărbătoare sunt acestea?! Citește în continuare „Coruri crestine „Imnul Împărăției: Împărăţia se pogoară în lume” Repere IV: Toate popoarele sunt deșteptate de Dumnezeu”

Cuvinte zilnice ale lui Dumnezeu „Lucrarea lui Dumnezeu, firea lui Dumnezeu și Dumnezeu Însuși (II)” (Fragment 15)

Cuvinte zilnice ale lui Dumnezeu „Lucrarea lui Dumnezeu, firea lui Dumnezeu și Dumnezeu Însuși (II)” (Fragment 15)

Fulgerul de la Răsărit, Biserica lui Dumnezeu Atotputernic a fost creată datorită arătării și lucrării lui Dumnezeu Atotputernic, q-a doua venire a Domnului Isus, Hristosul zilelor de pe urmă. Aceasta este alcătuită din toți cei care acceptă lucrarea lui Dumnezeu Atotputernic în zilele de pe urmă și care sunt cuceriți și mântuiți de cuvintele Lui. Biserica a fost întemeiată personal, în întregime de Dumnezeu Atotputernic și este condusă de El, ca Păstor. Cu siguranță aceasta nu a fost creată de o persoană. Hristos este adevărul, calea și viața. Oile lui Dumnezeu aud glasul Lui . Atâta timp cât citiți cuvintele lui Dumnezeu Atotputernic, veți vedea că Dumnezeu S-a arătat. Citește în continuare „Cuvinte zilnice ale lui Dumnezeu „Lucrarea lui Dumnezeu, firea lui Dumnezeu și Dumnezeu Însuși (II)” (Fragment 15)”

Dumnezeu face curcubeul ca un simbol al legământului Său cu omul

Geneza 9:11-13 Închei un legământ cu voi: niciodată nu vor mai fi distruse toate creaturile de apele vreunui potop şi niciodată nu va mai fi vreun potop care să distrugă pământul. Dumnezeu a mai zis: „Acesta este semnul legământului pe care îl fac cu voi şi cu toate vieţuitoarele care au fost cu voi, pentru toate generaţiile viitoare: pun în nori curcubeul Meu; el va fi semnul legământului dintre Mine şi pământ”. Citește în continuare „Dumnezeu face curcubeul ca un simbol al legământului Său cu omul”