Muzică creștină 2019 „Dumnezeul întrupat al zilelor de pe urmă face, mai ales, lucrarea cuvintelor”

Cuvântul Se arată în trupCantari crestine 2019 „Dumnezeul întrupat al zilelor de pe urmă face, mai ales, lucrarea cuvintelor”

Dumnezeu întrupat al zilelor de pe urmă
încheie Epoca Harului, cuvintele-I desăvârșesc, luminează,
îndepărtează noțiunile vagi despre El din inima omului.
Isus a făcut o lucrare diferită:
A făcut minuni și a vindecat bolnavii,
a predicat evanghelia Împărăției cerurilor
și a fost răstignit pentru a mântui toți oamenii. Citește în continuare „Muzică creștină 2019 „Dumnezeul întrupat al zilelor de pe urmă face, mai ales, lucrarea cuvintelor””

Întrebarea 10: Este scris clar în Biblie că Domnul Isus este Hristos, Fiul lui Dumnezeu, și toți cei care cred în Domnul cred, de asemenea, că Domnul Isus este Hristos, Fiul lui Dumnezeu. Și, totuși, tu mărturisești că Hristos întrupat este manifestarea lui Dumnezeu, că este Dumnezeu Însuși. Așadar, este Hristos întrupat cu adevărat Fiul lui Dumnezeu, sau este Dumnezeu Însuși?

Răspuns:

Este Hristos întrupat Dumnezeu Însuși sau Fiul lui Dumnezeu? Aceasta este cu adevărat o problemă pe care cei mai mulți credincioși în Dumnezeu nu o înțeleg. Când Domnul Isus întrupat a venit să facă lucrarea de răscumpărare a omenirii, Dumnezeu a devenit Fiul omului, arătându-Se și săvârșind lucrarea printre oameni. El nu doar a deschis Epoca Harului, ci a și inițiat o epocă nouă în care Dumnezeu a venit personal în lumea oamenilor ca să trăiască alături de ei. Citește în continuare „Întrebarea 10: Este scris clar în Biblie că Domnul Isus este Hristos, Fiul lui Dumnezeu, și toți cei care cred în Domnul cred, de asemenea, că Domnul Isus este Hristos, Fiul lui Dumnezeu. Și, totuși, tu mărturisești că Hristos întrupat este manifestarea lui Dumnezeu, că este Dumnezeu Însuși. Așadar, este Hristos întrupat cu adevărat Fiul lui Dumnezeu, sau este Dumnezeu Însuși?”