Muzică creștină de închinare „Iubirea lui Dumnezeu pentru om e cea mai adevărată” MV

Cantari de lauda si inchinare „Iubirea lui Dumnezeu pentru om e cea mai adevărată” MV

Nu puteam vedea asta clar în trecut,
așa că am presat-o pe Jiarui să caute cunoașterea.
Întotdeauna am crezut că această cunoaștere îi poate schimba viața
și asta m-a determinat să fac multe tâmpenii.
E mai bine să crezi în Dumnezeu! Citește în continuare „Muzică creștină de închinare „Iubirea lui Dumnezeu pentru om e cea mai adevărată” MV”

Întrebarea 1: Noi credem că întoarcerea Domnului înseamnă că credincioșii vor fi ridicați direct în Împărăția cerurilor, pentru că este scris în Biblie: „Apoi, noi, cei vii, care vom fi rămas, vom fi răpiţi împreună cu ei în nori, ca să-L întâlnim pe Domnul în văzduh; şi astfel vom fi întotdeauna cu Domnul” (1 Tesaloniceni 4:17). Tu mărturisești că Domnul Isus S-a întors, așa că de ce suntem noi acum pe pământ și nu am fost încă răpiți?

Răspuns:

Noi ar trebui să sperăm că întoarcerea Domnului va fi după profeţiile pe care El Însuşi le-a rostit. Asta e cea mai normală modalitate de a aştepta întoarcerea Domnului. Pe cine citezi, de fapt? Citezi cuvintele Domnului sau cuvintele oamenilor? „Apoi noi, cei vii, care vom fi rămas, vom fi răpiţi împreună cu ei în nori, ca să-L întâlnim pe Domnul în văzduh” cine a spus asta? Acestea sunt cuvintele Domnului Isus? Domnul Isus n-a spus niciodată aşa ceva. Citește în continuare „Întrebarea 1: Noi credem că întoarcerea Domnului înseamnă că credincioșii vor fi ridicați direct în Împărăția cerurilor, pentru că este scris în Biblie: „Apoi, noi, cei vii, care vom fi rămas, vom fi răpiţi împreună cu ei în nori, ca să-L întâlnim pe Domnul în văzduh; şi astfel vom fi întotdeauna cu Domnul” (1 Tesaloniceni 4:17). Tu mărturisești că Domnul Isus S-a întors, așa că de ce suntem noi acum pe pământ și nu am fost încă răpiți?”