Interpretare corală creştină de mare amploare „Imnul Împărăției: Împărăţia se pogoară în lume” Avanpremieră: Introducere în pași de step

Interpretare corală creştină de mare amploare „Imnul Împărăției: Împărăţia se pogoară în lume” Avanpremieră: Introducere în pași de step

Un spectaculos dans step pentru a întâmpina Împărăția! Noua eră sărbătorită de toți a venit în sfârșit! Interpretare corală creştină de mare amploare „Imnul Împărăției: Împărăţia se pogoară în lume” apare în curând online! Citește în continuare „Interpretare corală creştină de mare amploare „Imnul Împărăției: Împărăţia se pogoară în lume” Avanpremieră: Introducere în pași de step”

Care este natura problemei omului care nu recunoaște adevărurile exprimate de Hristos? Care sunt consecințele faptului că omul nu-L tratează pe Hristos ca pe Dumnezeu?

Versete din Biblie pentru referințe:

Voi sunteţi de la tatăl vostru, diavolul, şi vreţi să îndepliniţi dorinţele tatălui vostru! El de la început a fost ucigaş şi n-a stat în adevăr, pentru că în el nu este adevăr. Ori de câte ori spune o minciună, el vorbeşte din ale lui, pentru că este mincinos şi tatăl minciunii! Iar pe Mine, pentru că spun adevărul, nu Mă credeţi! […]Cel ce este din Dumnezeu ascultă cuvintele lui Dumnezeu. Voi de aceea nu ascultaţi, pentru că nu sunteţi din Dumnezeu!” (Ioan 8:44-47). Citește în continuare „Care este natura problemei omului care nu recunoaște adevărurile exprimate de Hristos? Care sunt consecințele faptului că omul nu-L tratează pe Hristos ca pe Dumnezeu?”