Cuvântul lui Dumnezeu „Dumnezeu Însuși, Unicul (X) Dumnezeu este sursa vieții pentru toate lucrurile (IV)” Partea a treia

Cuvântul Se arată în trupCuvântul lui Dumnezeu „Dumnezeu Însuși, Unicul (X) Dumnezeu este sursa vieții pentru toate lucrurile (IV)” Partea a treia

Cuvintele lui Dumnezeu din acest videoclip sunt din cartea „Cuvântul Se arată în trup”. Conținutul acestui videoclip:
3. Ciclul de viață și de moarte al oamenilor care Îl urmează pe Dumnezeu Citește în continuare „Cuvântul lui Dumnezeu „Dumnezeu Însuși, Unicul (X) Dumnezeu este sursa vieții pentru toate lucrurile (IV)” Partea a treia”

Cuvântului lui Dumnezeu „Lucrarea lui Dumnezeu, firea Sa și Dumnezeu Însuși (III)” Partea a șasea

Cuvântul Se arată în trupCuvântului lui Dumnezeu „Lucrarea lui Dumnezeu, firea Sa și Dumnezeu Însuși (III)” Partea a șasea

Fulgerul de la Răsărit, Biserica lui Dumnezeu Atotputernic a fost creată datorită arătării și lucrării lui Dumnezeu Atotputernic, q-a doua venire a Domnului Isus, Hristosul zilelor de pe urmă. Aceasta este alcătuită din toți cei care acceptă lucrarea lui Dumnezeu Atotputernic în zilele de pe urmă și care sunt cuceriți și mântuiți de cuvintele Lui. Biserica a fost întemeiată personal, în întregime de Dumnezeu Atotputernic și este condusă de El, ca Păstor. Cu siguranță aceasta nu a fost creată de o persoană. Hristos este adevărul, calea și viața. Oile lui Dumnezeu aud glasul Lui . Atâta timp cât citiți cuvintele lui Dumnezeu Atotputernic, veți vedea că Dumnezeu S-a arătat. Citește în continuare „Cuvântului lui Dumnezeu „Lucrarea lui Dumnezeu, firea Sa și Dumnezeu Însuși (III)” Partea a șasea”

Cuvântul lui Dumnezeu „Lucrarea lui Dumnezeu, firea Sa și Dumnezeu Însuși (III)” Partea a doua

Cuvântul Se arată în trupCuvântul lui Dumnezeu „Lucrarea lui Dumnezeu, firea Sa și Dumnezeu Însuși (III)” Partea a doua

Dumnezeu Atotputernic spune: „Nu există interdicții în ceea ce El face și în lucrarea Sa, iar aceasta nu va fi constrânsă de niciun om, lucru sau obiect și nu va fi întreruptă de forțe ostile. În noua Sa lucrare, El este un Rege mereu victorios și orice forțe ostile și toate ereziile și aberațiile din partea omenirii sunt toate strivite sub scaunul Său. Indiferent de etapa lucrării pe care o desfășoară, aceasta trebuie dezvoltată și extinsă în mijlocul omenirii și trebuie îndeplinită nestingherit în întreg universul și autoritatea și puterea Lui. Asta este înțelepciunea și atotputernicia lui Dumnezeu și autoritatea și puterea Lui.” Citește în continuare „Cuvântul lui Dumnezeu „Lucrarea lui Dumnezeu, firea Sa și Dumnezeu Însuși (III)” Partea a doua”

Film creștin „Și-A Schimbat Dumnezeu Numele?!” Segment 5 – Doar a accepta noul nume al lui Dumnezeu înseamnă a ține ritmul cu pașii Mielului

Film creștin „Și-A Schimbat Dumnezeu Numele?!” Segment 5 – Doar a accepta noul nume al lui Dumnezeu înseamnă a ține ritmul cu pașii Mielului

Pastorii și bătrânii lumii religioase predică adesea credincioșilor că Domnul Isus a fost răstignit pentru păcatele tuturor și că omul a fost răscumpărat din păcat. Ei spun că, dacă cineva de îndepărtează de Domnul Isus și crede în Dumnezeu Atotputernic înseamnă că Îl trădează și renunță la Domnul Isus. Chiar așa stau lucrurile? Când Domnul Isus a venit să-Și facă lucrarea, cei care au plecat de la templu și L-au urmat pe Domnul Isus nu au fost condamnați de fariseii iudei astfel pentru că L-au trădat pe Iahve Dumnezeu? Așadar, acceptarea noii lucrări a lui Dumnezeu înseamnă renunțarea și trădarea Lui? Sau înseamnă mersul pe urmele Mielului și câștigarea mântuirii de către Dumnezeu? Vom analiza aceste aspecte împreună în acest scurt material video. Citește în continuare „Film creștin „Și-A Schimbat Dumnezeu Numele?!” Segment 5 – Doar a accepta noul nume al lui Dumnezeu înseamnă a ține ritmul cu pașii Mielului”

Filme creștin „Și-A Schimbat Dumnezeu Numele?!” Segment 4 – A fi mântuit este același lucru cu a fi purificat?

Filme religioase „Și-A Schimbat Dumnezeu Numele?!” Segment 4 – A fi mântuit este același lucru cu a fi purificat?

Întrucât cei care au credință în numele Domnului Isus au fost deja mântuiți, de ce trebuie să facă Dumnezeu lucrarea de judecată în zilele de pe urmă pentru a purifica și mântui omenirea? Acest material video vă va oferi răspunsul. Citește în continuare „Filme creștin „Și-A Schimbat Dumnezeu Numele?!” Segment 4 – A fi mântuit este același lucru cu a fi purificat?”

Segment de film creștin „Și-A Schimbat Dumnezeu Numele?!” Semnificația numelui lui Dumnezeu

Filme religioase „Și-A Schimbat Dumnezeu Numele?!” Semnificația numelui lui Dumnezeu

„Iahveˮ și „Isusˮ au fost numele lui Dumnezeu în Epoca Legii și Epoca Harului, iar Apocalipsa a profețit că Dumnezeu va avea un nou nume în zilele de pe urmă. De ce Dumnezeu are nume diferite în epoci diferite? Ce semnificație au cele două nume „Iahveˮ și „Isusˮ? Acest scurt material video vă va dezvălui misterul. Citește în continuare „Segment de film creștin „Și-A Schimbat Dumnezeu Numele?!” Semnificația numelui lui Dumnezeu”

Segment de film creștin „Și-A Schimbat Dumnezeu Numele?!” Numele lui Dumnezeu chiar nu se schimbă?

Filme religioase „Și-A Schimbat Dumnezeu Numele?!” Numele lui Dumnezeu chiar nu se schimbă?

Pastorii și bătrânii lumii religioase predică adesea credincioșilor că numele Domnului Isus nu se poate schimba niciodată și că doar dacă credem în numele Domnului Isus putem fi mântuiți. Acest punct de vedere este oare adevărat? Iahve Dumnezeu a spus „Înainte de Mine nu a fost niciun Dumnezeu format, nici după Mine nu va fi. Eu, chiar Eu, sunt Iahve; și mai presus de Mine nu este niciun salvator” (Isaia 43:10-11). În Epoca Harului, Dumnezeu întrupat a luat numele de Isus. Dumnezeu nu Se poate schimba, atunci cum se poate schimba numele Său? Mai mult, Apocalipsa a profețit că Dumnezeu va avea un nou nume în zilele de pe urmă, deci despre ce e vorba? Mulți oameni nu înțeleg nimic din asta, dar acest video scurt vă va dezvălui adevărul. Citește în continuare „Segment de film creștin „Și-A Schimbat Dumnezeu Numele?!” Numele lui Dumnezeu chiar nu se schimbă?”

Cuvântului lui Dumnezeu „A avea o fire neschimbată înseamnă a fi în vrăjmășie cu Dumnezeu”

A avea o fire neschimbată înseamnă a fi în vrăjmășie cu Dumnezeu

Cuvântului lui Dumnezeu „A avea o fire neschimbată înseamnă a fi în vrăjmășie cu Dumnezeu”

Dumnezeu Atotputernic spune: „Firea omului ar trebui să se schimbe începând cu recunoașterea propriei esențe și prin schimbările produse în gândirea lui, în natura și în perspectiva lui mentală – prin schimbări fundamentale. Doar așa vor fi obținute schimbări autentice în firea omului. Firea coruptă a omului provine din faptul că a fost otrăvit și călcat în picioare de Satana, din răul extraordinar de mare pe care l-a impus Satana asupra gândirii, moralității, înțelegerii și rațiunii lui. Tocmai pentru că aceste lucruri fundamentale ale omului au fost corupte de Satana și sunt total diferite de cum le-a creat Dumnezeu la început, omul se împotrivește lui Dumnezeu și nu înțelege adevărul. Așadar, schimbările în firea omului ar trebui să înceapă cu schimbări la nivelul gândirii, al înțelegerii și al rațiunii, care vor duce la o schimbare a cunoașterii lui Dumnezeu și a cunoașterii adevărului.” Citește în continuare „Cuvântului lui Dumnezeu „A avea o fire neschimbată înseamnă a fi în vrăjmășie cu Dumnezeu””

O lectură a cuvântului lui Dumnezeu „Cum ar trebui să participi la misiunea ta viitoare?”

Cum ar trebui să participi la misiunea ta viitoare?O lectură a cuvântului lui Dumnezeu „Cum ar trebui să participi la misiunea ta viitoare?”

Dumnezeu Atotputernic spune: „Te-ai gândit vreodată cât de îndurerată și de tulburată este inima lui Dumnezeu? Cum poate El suporta să vadă omenirea nevinovată, pe care El a creat-o cu mâinile Sale, suferind astfel de chinuri? La urma urmei, omenirea este nefericita care a fost otrăvită. Deși a supraviețuit până în ziua de azi, cine ar fi crezut că a fost de mult otrăvită de cel rău? Ai uitat că ești una dintre victime? Din dragostea ta pentru Dumnezeu, nu vrei să te străduiești să-i salvezi pe cei care au supraviețuit? Nu ești dispus să folosești tot efortul tău ca să răsplătești pe Dumnezeul care iubește omenirea ca pe trupul și sângele Său? Cum interpretezi să fii folosit de Dumnezeu ca să-ți trăiești viața extraordinară? Ai cu adevărat hotărârea și încrederea de a trăi o viață cu rost de persoană pioasă, care slujește lui Dumnezeu?” Citește în continuare „O lectură a cuvântului lui Dumnezeu „Cum ar trebui să participi la misiunea ta viitoare?””

Trailer film crestin 2019 HD „Nu te amesteca în treburile mele” Dumnezeu este sprijinul meu

Trailer film crestin 2019 HD „Nu te amesteca în treburile mele” Dumnezeu este sprijinul meu

Li Qingxin este o predicatoare a unei biserici de casă din China care este credincioasă Domnului de mulți ani. Este mereu entuziastă în înfăptuirea lucrării Domnului de predicare a evangheliei, așteptând cu atenție sosirea Domnului pentru a o duce în Împărăția cerurilor. În ultimii ani, Li Qingxin a văzut diverse comunități religioase și biserici care au fost lăsate în părăsire. Cu toate acestea, Fulgerul de la Răsărit a devenit tot mai vibrant, în ciuda condamnării și persecuției frenetice din partea guvernului comunist chinez și a cercurilor religioase. Citește în continuare „Trailer film crestin 2019 HD „Nu te amesteca în treburile mele” Dumnezeu este sprijinul meu”