Trailer film crestin„Cronici ale persecutiei religioase din china” Cronica sfâșietoare a creștinilor

Filme religioase „Și-A Schimbat Dumnezeu Numele?!” Dezvăluind misterul numelui lui Dumnezeu

Numele ei este Wang Hua și este predicator într-o biserică de casă din sudul Chinei. După ce a început să creadă în Domnul, a găsit scris în Biblie că Dumnezeu era numit Iahve în Vechiul Testament și Isus în Noul Testament. De ce are Dumnezeu nume diferite? Wang Hua a fost extrem de confuză în privința asta. A încercat să găsească răspunsul în Biblie, dar nu a reușit să deslușească taina… A crezut însă cu fermitate că nu mai exista un alt nume sub cer dat în mijlocul oamenilor, astfel că doar Isus era Mântuitorul și că,atâta vreme cât apărăm numele lui Isus, putem intra în Împărăția cerurilor. Totuși, într-o zi, Wang Hua a primit vești șocante: numele lui Dumnezeu s-a schimbat! Apoi, nu a mai avut pace… Citește în continuare „Trailer film crestin„Cronici ale persecutiei religioase din china” Cronica sfâșietoare a creștinilor”

Musical Drama „Povestea Lui Xiaozhen„ Mântuirea iubirii lui Dumnezeu(Trailer)

Imnuri crestine „Povestea Lui Xiaozhen„ Mântuirea iubirii lui Dumnezeu(Trailer)

Xiaozhen fusese o creştină pură, bună la suflet, care îşi trata mereu prietenii cu sinceritate. Totuşi, când a fost în folosul lor, foştii ei prieteni i-au devenit duşmani. După această tragedie, Xiaozhen a fost obligată să renunţe la sinceritate şi la principiile ei. A început să-şi trădeze cugetul bun şi firea cea bună, să se lase copleşită de noroiul lumii rele… Fiindcă a căzut din har şi a mers pe o cale a depravării, a fost călcată în picioare de către lume şi a ajuns plină de cicatrice şi vânătăi. Ajunsese într-un impas şi, în punctul în care renunţase la orice speranţă, apelul sincer al lui Dumnezeu Atotputernic i-a trezit, în sfârşit, inima şi spiritul… Citește în continuare „Musical Drama „Povestea Lui Xiaozhen„ Mântuirea iubirii lui Dumnezeu(Trailer)”

Adevărul expus | Adevărul din spatele cazului Zhaoyuan din 28 mai PCC a fost regizorul ascuns al întregului scenariu

Filme religioase | Adevărul din spatele cazului Zhaoyuan din 28 mai PCC a fost regizorul ascuns al întregului scenariu

În 2014, PCC a înscenat în mod arbitrar cunoscutul incident din Zhaoyuan, din provincia Shandong, din 28 mai, pentru a crea o bază a opiniei publice pentru reprimarea totală a bisericilor-de-casă și a răspândit neadevăruri în întreaga lume pentru a condamna și a defăima Biserica lui Dumnezeu Atotputernic. Ca urmare, unele părți neavizate, care nu știau adevărul, au fost înșelate de propaganda PCC. În această emisiune vor fi dezvăluite mai multe suspiciuni majore din jurul acestui caz pentru a analiza minciunile PCC una câte una și a clarifica faptele pentru dumneavoastră, astfel încât să dezvăluim pentru întreaga lume adevărul complet din spatele incidentului Shandong Zhaoyuan. Citește în continuare „Adevărul expus | Adevărul din spatele cazului Zhaoyuan din 28 mai PCC a fost regizorul ascuns al întregului scenariu”