Cuvântul lui Dumnezeu „Ar trebui să știi că Dumnezeul practic este Dumnezeu Însuși”

Cuvântul lui Dumnezeu „Ar trebui să știi că Dumnezeul practic este Dumnezeu Însuși”

Dumnezeu Atotputernic spune: „Arătarea lui Dumnezeu în trup înseamnă că toată lucrarea și toate cuvintele Duhului lui Dumnezeu se fac prin umanitatea Sa normală și prin trupul Lui întrupat. Cu alte cuvinte, Duhul lui Dumnezeu îndrumă atât lucrarea Lui umană, cât și lucrarea divină în trup, iar în Dumnezeul întrupat poți vedea atât lucrarea lui Dumnezeu în umanitate, cât și lucrarea în întregime divină; aceasta este semnificația reală a arătării a Dumnezeului practic în trup. Dacă poți vedea acest lucru în mod clar, vei putea să îmbini toate părțile diferite ale lui Dumnezeu și vei înceta să acorzi prea multă importanță lucrării Sale în divinitate și să desconsideri lucrarea Lui în umanitate, și nu vei merge la extreme, nici nu vei da ocoluri. În ansamblu, înțelesul Dumnezeului practic este că lucrarea umanității Sale și a divinității Sale, așa cum este îndrumată de Duh, se exprimă prin trupul Lui, astfel încât oamenii să poată vedea că El este viu și natural, real și actual.”

Citește în continuare „Cuvântul lui Dumnezeu „Ar trebui să știi că Dumnezeul practic este Dumnezeu Însuși””

Evanghelia întoarcerii Domnului Isus „Taina Evlaviei – Continuarea” Filme creștin online in romana

Filme religioase „Taina Evlaviei – Continuarea” Filme creștin online in romana

Lin Bo’en este un predicator bătrân care a crezut în Domnul vreme de multe decenii. De când L-a acceptat pe Dumnezeu Atotputernic, Hristos al zilelor de pe urmă, a fost condamnat, exclus și alungat de către pastori și bătrâni, forțele antihriste, din comunitatea religioasă. Dar, deși Lin Bo’en a fost atacat, condamnat și acuzat pe nedrept, el nu a cedat de frică. Ba mai mult, credința sa a devenit mai fermă ca niciodată, iar asta l-a ajutat să înțeleagă în cele din urmă că pastorii și bătrânii lumii religioase fasificau o arătare virtuoasă. În același timp, a ajuns să înțeleagă că doar Hristos este adevărul, calea și viața și doar Hristos îl poate mântui, purifica și desăvârși pe om. Citește în continuare „Evanghelia întoarcerii Domnului Isus „Taina Evlaviei – Continuarea” Filme creștin online in romana”

Film creștin online subtitrat „Fericiți cei săraci cu duhul” Domnul Isus bate la ușă

Film crestin subtitrat „Fericiți cei săraci cu duhul” Domnul Isus bate la ușă

Cho Yeonghan este pastor la o biserică din Coreea de Sud. El l-a slujit pe Domnul cu entuziasm câteva zeci de ani și a câștigat respectul profund al credincioșilor săi. În ultimii ani biserica sa a devenit tot mai pustie de la o zi la alta. Faptele rele erau din ce în ce mai obișnuite, ba chiar şi el s-a găsit uneori cufundat în păcat. Drept urmare, era extrem de nefericit și se simțea foarte derutat… După o lungă reflecție, a renunțat cu hotărâre la postul lui de pastor și a părăsit confesiunea, căutând o biserică în care se regăsea lucrarea Duhului Sfânt, sperând că va fi capabil să găsească drumul lepădării de păcat. A vizitat câteva confesiuni, însă pustiirea și depravarea acestora l-au făcut mai pierdut, confuz și fără ajutor. El a strigat către Domnul: „Doamne! Unde ești?” Când Cho Yeonghan a început să privească la lucrarea Dumnezeului Atotputernic din zilele de pe urmă, a fost plăcut surprins să descopere că cuvintele lui Dumnezeu Atotputernic sunt pline de autoritate, de putere, și că sunt adevărul! După ce a ascultat predici și mărturii ale martorilor din Biserica lui Dumnezeu Atotputernic, Cho Yeonghan a ajuns să înțeleagă din cuvintele Dumnezeului Atotputernic că, întrucât credea în Domnul Isus, îi fuseseră iertate păcatele și că fusese mântuit prin harul lui Dumnezeu, ceea ce înseamnă că Dumnezeu nu l-ar mai fi catalogat niciodată drept un păcătos, și că este vrednic să vină în fața lui Dumnezeu, să se roage și să se bucure de harul și binecuvântările lui Dumnezeu. Totuși, din cauza naturii sale păcătoase adânc înrădăcinate, încă este legat și controlat de păcat, și nu poate deveni sfânt. Numai acceptând judecata și pedeapsa cuvântului lui Dumnezeu Atotputernic din zilele de pe urmă, va fi capabil să se îndepărteze treptat de păcat, să atingă cu adevărat purificarea și mântuirea, și să fie condus de Dumnezeu în Împărăția Sa. La acest punct, Cho Yeonghan era plin de entuziasm și a acceptat cu bucurie lucrarea lui Dumnezeu din zilele de pe urmă, și a revenit să stea înaintea tronului lui Dumnezeu.

Citește în continuare „Film creștin online subtitrat „Fericiți cei săraci cu duhul” Domnul Isus bate la ușă”

Credință și Speranță „Povestea Lui Xiaozhen„ Mântuirea iubirii lui Dumnezeu | Musical Drama

Imnuri crestine „Povestea Lui Xiaozhen„ Mântuirea iubirii lui Dumnezeu | Musical Drama

Xiaozhen fusese o creştină pură, bună la suflet, care îşi trata mereu prietenii cu sinceritate. Totuşi, când a fost în folosul lor, foştii ei prieteni i-au devenit duşmani. După această tragedie, Xiaozhen a fost obligată să renunţe la sinceritate şi la principiile ei. A început să-şi trădeze cugetul bun şi firea cea bună, să se lase copleşită de noroiul lumii rele… Fiindcă a căzut din har şi a mers pe o cale a depravării, a fost călcată în picioare de către lume şi a ajuns plină de cicatrice şi vânătăi. Ajunsese într-un impas şi, în punctul în care renunţase la orice speranţă, apelul sincer al lui Dumnezeu Atotputernic i-a trezit, în sfârşit, inima şi spiritul… Citește în continuare „Credință și Speranță „Povestea Lui Xiaozhen„ Mântuirea iubirii lui Dumnezeu | Musical Drama”

Trailer film crestin„Cronici ale persecutiei religioase din china” Cronica sfâșietoare a creștinilor

Filme religioase „Și-A Schimbat Dumnezeu Numele?!” Dezvăluind misterul numelui lui Dumnezeu

Numele ei este Wang Hua și este predicator într-o biserică de casă din sudul Chinei. După ce a început să creadă în Domnul, a găsit scris în Biblie că Dumnezeu era numit Iahve în Vechiul Testament și Isus în Noul Testament. De ce are Dumnezeu nume diferite? Wang Hua a fost extrem de confuză în privința asta. A încercat să găsească răspunsul în Biblie, dar nu a reușit să deslușească taina… A crezut însă cu fermitate că nu mai exista un alt nume sub cer dat în mijlocul oamenilor, astfel că doar Isus era Mântuitorul și că,atâta vreme cât apărăm numele lui Isus, putem intra în Împărăția cerurilor. Totuși, într-o zi, Wang Hua a primit vești șocante: numele lui Dumnezeu s-a schimbat! Apoi, nu a mai avut pace… Citește în continuare „Trailer film crestin„Cronici ale persecutiei religioase din china” Cronica sfâșietoare a creștinilor”

Musical Drama „Povestea Lui Xiaozhen„ Mântuirea iubirii lui Dumnezeu(Trailer)

Imnuri crestine „Povestea Lui Xiaozhen„ Mântuirea iubirii lui Dumnezeu(Trailer)

Xiaozhen fusese o creştină pură, bună la suflet, care îşi trata mereu prietenii cu sinceritate. Totuşi, când a fost în folosul lor, foştii ei prieteni i-au devenit duşmani. După această tragedie, Xiaozhen a fost obligată să renunţe la sinceritate şi la principiile ei. A început să-şi trădeze cugetul bun şi firea cea bună, să se lase copleşită de noroiul lumii rele… Fiindcă a căzut din har şi a mers pe o cale a depravării, a fost călcată în picioare de către lume şi a ajuns plină de cicatrice şi vânătăi. Ajunsese într-un impas şi, în punctul în care renunţase la orice speranţă, apelul sincer al lui Dumnezeu Atotputernic i-a trezit, în sfârşit, inima şi spiritul… Citește în continuare „Musical Drama „Povestea Lui Xiaozhen„ Mântuirea iubirii lui Dumnezeu(Trailer)”

Adevărul expus | Adevărul din spatele cazului Zhaoyuan din 28 mai PCC a fost regizorul ascuns al întregului scenariu

Filme religioase | Adevărul din spatele cazului Zhaoyuan din 28 mai PCC a fost regizorul ascuns al întregului scenariu

În 2014, PCC a înscenat în mod arbitrar cunoscutul incident din Zhaoyuan, din provincia Shandong, din 28 mai, pentru a crea o bază a opiniei publice pentru reprimarea totală a bisericilor-de-casă și a răspândit neadevăruri în întreaga lume pentru a condamna și a defăima Biserica lui Dumnezeu Atotputernic. Ca urmare, unele părți neavizate, care nu știau adevărul, au fost înșelate de propaganda PCC. În această emisiune vor fi dezvăluite mai multe suspiciuni majore din jurul acestui caz pentru a analiza minciunile PCC una câte una și a clarifica faptele pentru dumneavoastră, astfel încât să dezvăluim pentru întreaga lume adevărul complet din spatele incidentului Shandong Zhaoyuan. Citește în continuare „Adevărul expus | Adevărul din spatele cazului Zhaoyuan din 28 mai PCC a fost regizorul ascuns al întregului scenariu”

O lectură a cuvântului lui Dumnezeu „Cuvântările lui Dumnezeu către întregul Univers” Cea de-a şaptea cuvântare

Cuvântul Se arată în trupCuvantul lui Dumnezeu „Cuvântările lui Dumnezeu către întregul Univers” Cea de-a şaptea cuvântare

Dumnezeu Atotputernic spune: „Oamenii Mei, când ascultați cuvintele Mele, înțelegeți voia Mea? Îmi vedeți inima? În trecut, în timp ce străbăteați calea slujirii, ați dat peste suișuri și coborâșuri, progrese și regrese, și au fost momente când aţi fost în pericol să cădeți și chiar să Mă trădați; dar ați știut că în fiecare moment eram gata să vă salvez? Că în fiecare moment Îmi foloseam vocea pentru a vă chema și pentru a vă mântui? De câte ori ați căzut în plasele Satanei? De câte ori v-ați lăsat prinși în capcanele oamenilor? Citește în continuare „O lectură a cuvântului lui Dumnezeu „Cuvântările lui Dumnezeu către întregul Univers” Cea de-a şaptea cuvântare”

Muzică creștină „Urmezi lucrarea din prezent a lui Dumnezeu?”

Imnuri crestine „Urmezi lucrarea din prezent a lui Dumnezeu?”

Dacă nu poți urma lumina de azi,
există distanță între tine și Dumnezeu,
posibil ca legătura să se fi rupt,
nu ai o viață spirituală normală.
O relație normală cu Dumnezeu e zidită
pe acceptarea cuvintelor Lui de azi.
Ai o viață spirituală normală
și o relație bună cu Dumnezeu?
Urmezi curentul Duhului Sfânt?
Ai ieșit dintr-o stare pasivă?
Cei ce cred în cuvintele lui Dumnezeu,
care fac din lucrarea Lui fundație
și urmează lumina Duhului azi
sunt în curentul Duhului Sfânt. Citește în continuare „Muzică creștină „Urmezi lucrarea din prezent a lui Dumnezeu?””